11 січня з метою налагодження подальшої співпраці у Державному податковому університеті пройшла робоча зустріч в. о. ректора Дмитра Серебрянського, в. о. проректора з наукової роботи Олександри Смірнової та проректора з навчально-методичної роботи Івана Шемелинця з представниками Державного університету економіки і технологій (ДУЕТ) – в. о. проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності Сергієм Гушко та в. о. директора навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Олегом Подкопаєвим.

Серед учасників зустрічі – науково-педагогічні працівники начально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи на чолі з директоркою Валерією Прокопенко.

Сторони обговорили можливості подальшої співпраці, а саме перспективи створення та впровадження спільних освітніх проєктів. Головною темою зустрічі стало обговорення нових унікальних магістерських програм. Зокрема, йшлося про створення партнерської магістерської програми Master Business Administration/Master Public Administration. Ця програма розроблена з використанням підходів країн Євросоюзу, зокрема фінських університетів, та орієнтована на працюючу людину.

 Учасники зустрічі обмінялися думками та ідеями щодо нового підходу підготовки магістрів. У ході перемовин розглянуто низку практичних ідей та пропозицій, спрямованих на взаємне збагачення навчальних та наукових ініціатив. Йшлося про академічну мобільність здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників між університетами, а також проведення спільних науково-практичних заходів.

Під час зустрічі колеги з Кривого Рогу презентували платформу Освіта 4.0 HUB та поділилися досвідом використання онлайн-платформи як профорієнтаційної складової.

Завершивши обговорення, сторони домовились посилити партнерство з метою покращення освітнього середовища та отримання академічних і наукових результатів.

Гостям провели екскурсію Університетом та розповіли про виклики, з якими довелось зіткнутися керівництву навчального закладу в умовах війни.

Дмитро Серебрянський подякував гостям за зустріч та висловив впевненість у подальшому розвитку співпраці.